Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2009 18:59 - Изолации - Изолация
Автор: stroitelstvo Категория: Бизнес   
Прочетен: 1270 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.03.2009 19:06


Саниране
Хидроизолация на Основите на Сградата
image     Хидроизолацията на основите е един от най-отговорните фактори за правилната и дълготрайна експлоатация на сгради и съоръжения. На практика представлява защита от вредното действие на повърхностни и подпочвени води.
Топлоизолация - Що е то?
image     Топлоизолацията е метод за намаляване на топлинното отделяне, чрез използване на специални материали Топлинната енергия може да бъде предвижвана чрез кондукция, конвекция и излъчване. Потокът от топлина може да се намали чрез една или повече от тези системи.
Четири задължителни стъпки за ефективна топлоизолация
image     Подобряването на топлоизолацията на жилищата. - задължителните стъпки -
Как да изберем качествена Топлоизолация
image     Монтирането на топлоизолация е защита от климатичните условия,които причиняват корозия и стареене на сградата и удължават нейния живот.Както всяка строителна дейност така и топлоизолирането трябва да се осъществява по специфична технология,като се спазват доста правила.
Топлоизолацията в сградите - Къде, Как и Защо
image     Топлоизолацията в сградите е важен фактор за постигане на термален комфорт за обитателите. Изолацията понижава нежеланата загуба на топлина или предпазва от такава и понижава енергийната нужда от топлинни и охлаждащи системи....



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив